Bedrijventoernooi ten bate van Stichting Letje levert maar liefst € 5650,00 op!

GROESBEEK – Zondag 14 april 2019 is in sporthal Heuvelland een bedrijventoernooi georganiseerd ten bate van de “Stichting Letje”,  een stichting opgericht in september 2018 die de strijd aangaat tegen Anorexia Nervosa. 

Liefst twintig teams met in totaal 80 spelers en speelsters hebben gestreden om de 1e prijs maar meer nog voor de “Stichting Letje”. Het toernooi was voornamelijk een recreatief gebeuren, plezier voerde de boventoon.

Burgemeester Slinkman opende rond de klok van 10:15uur het toernooi door een opbeurend woordje voor de Stichting uit te spreken en enkele slagen met jeugdlid Amber te wisselen. Gelukkig voor onze burgervader heeft hij geen blessure hieraan overgehouden.

Naast het toernooi waren er nog meer activiteiten om de stichting te ondersteunen. In de pauze werd een veiling gehouden waarbij Jasper Cillessen enkele van zijn sportattributen beschikbaar stelde en BMW-Ekris enkele weekenden gratis gebruik  van BMW en/of Mini. Dit alles werd op een zeer  ludieke en professionele wijze geveild door veilingmeester Martijn Schmiermann.

Tevens kon de gehele dag een rit gemaakt worden met een BMWi8. Verder waren er ansichtkaarten te koop en zijn er diverse donaties gedaan. Het bijzonder sportief verlopen toernooi werd uiteindelijk gewonnen door het team van administratiekantoor B.Dankers, dat hiervoor de beker voor de 1e prijs in ontvangst mocht nemen uit handen van wethouder Irma vd Scheur. Tevens mocht de wethouder een cheque overhandigen aan het bestuur van “Stichting Letje” van maar liefst € 5650,00.

De dag werd rond 17:30uur afgesloten met muziek van duo Sunday, een overheerlijk buffet en daarna werd, onder het genot van een drankje, de dag nog eens rustig  geëvalueerd. Graag willen wij, zowel badmintonclub Groesbeek, als Stichting Letje alle sponsoren bedanken en tevens eenieder die deze dag tot een groot succes gemaakt hebben.

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 juni, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Bedrijventoernooi ten bate van Stichting Letje levert maar liefst € 5650,00 op!

Reageren is niet toegestaan.