Boek nu de laatste tickets voor de Cruise met Fanfare Wilhelmina

GROESBEEK – Op zaterdagavond 29 juni en zondagmiddag 30 juni presenteert Fanfare Wilhelmina weer een prachtig themaconcert! Tijdens de repetities maar ook achter de schermen wordt er hard gewerkt om er een bijzondere show van te maken.

En zoals u ongetwijfeld al eerder gelezen heeft, wordt het dit jaar iets heel speciaals. De fanfare gaat namelijk op cruise met de Loveboat. Kunt u deze serie uit de jaren ’70 en ’80 nog waarin lief en leed werd gedeeld? Een prachtig thema om muzikaal te omlijsten. Uiteraard komt het bekende loveboat-themanummer aan bod, een deuntje wat in uw hoofd blijft zitten! Maar denk bijvoorbeeld ook aan muziek van Boudewijn de Groot, Shirley Bassey, Acda en de Munnik en Caro Emerald.

Dit jaar stellen we u voor aan twee nieuwe vocalisten, namelijk Katja Lentjes en Marcel Schut. Uiteraard staat de fanfare, maar ook het schip, onder leiding van Kapitein Louis van de Waarsenburg. Daarnaast zal ook Sjack Esmyer voor het eerst optreden met de slagwerkgroep, en dat belooft een waar spektakel te worden! Wat er verder allemaal gaat gebeuren blijft een verrassing, dus boek uw tickets snel voordat het schip vol zit en u de boot dus mist!

Tickets zijn te boeken  via Trudy Rikken, telefoon 06-30658323 of per e-mail: trudy.rikken@hotmail.com of via de Mallemolen.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 juni, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Boek nu de laatste tickets voor de Cruise met Fanfare Wilhelmina

Reageren is niet toegestaan.