Kaartverkoop Kindervakantiewerk Groesbeek: 15 juni

GROESBEEK – Van donderdag 8 tot en met vrijdag 16 augustus is het alweer tijd voor de 51e editie van Kindervakantiewerk Groesbeek. Het thema van deze editie is ‘Verdwalen in getekende verhalen’. Er hebben zich bijna 200 vrijwilligers aangemeld om te helpen bij het organiseren van deze editie.

NIEUW in 2019!

Voor het eerst zal de kaartverkoop van KVW online plaatsvinden. Vanaf zaterdag 15 tot zaterdag 29 juni kunt u via onze website kaarten kopen. Houdt u de gegevens van de kinderen bij de hand wanneer u de kaarten koopt. Het maximaal aantal kaarten per persoon is 10 stuks. Een weekkaart kost € 45,- en er zijn maximaal 500 kaarten beschikbaar.

Bent u niet in de mogelijkheid om online kaarten te kopen, dan is het mogelijk om op zaterdag 15 juni, tussen 16:00 en 17:30 op de Mansberg 108, uw kaarten te kopen. Hier kunt u betalen door uw kaarten te pinnen.

Foto (c): Rosanne Wollenberg


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 juni, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Kaartverkoop Kindervakantiewerk Groesbeek: 15 juni

Reageren is niet toegestaan.