Vrijwilligerswerk in Berg en Dal

BERG EN DAL – Vrijwilligerswerk is onmisbaar in onze huidige samenleving en wordt op veel plekken gedaan en/of gevraagd. Zo worden er mensen gezocht om een maatje te zijn, om een gastvrouw of –heer functie te bekleden of om een plaatselijke vereniging te helpen met allerlei werkzaamheden.

Het Vrijwilligerssteunpunt van gemeente Berg en Dal verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiële vrijwilligers aan de organisatie die de vacature heeft geplaatst. De Vacatures die het Vrijwilligerssteunpunt deze keer uitlicht zijn:

Zorgboerderij Oures in Groesbeek is een dagbesteding voor mensen met een lichte dementie of niet aangeboren hersenletsel. Zij zijn op zoek naar vrijwillige chauffeurs die op dinsdag of vrijdag in de ochtend en of in de middag bezoekers van de zorgboerderij willen ophalen en naar huis brengen. 

Kledingbank Nijmegen heeft als doel, armoede te bestrijden door te voorzien in de basisbehoefte van kleding. Daarnaast draagt de kledingbank bij aan het waardevol hergebruik van kleding. Om deze organisatie draaiende te houden zijn ze op zoek naar een coördinator die het totale proces kan aansturen en begeleiden. Heb jij leidinggevende kwaliteiten en ben je minimaal twee dagdelen beschikbaar? Dan wordt je van harte uitgenodigd te reageren.

Bent u geïnspireerd geraakt om eens rond te kijken tussen de diverse vrijwilligersvacatures? Neem dan eens een kijkje op de vacaturebank van het Vrijwilligerssteunpunt Berg en Dal op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal. Bellen kan natuurlijk ook naar Forte Welzijn 085 0406066.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 juni, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Vrijwilligerswerk in Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.