Lieke Bouwman geeft een bijzonder concert bij Fanfare Wilhelmina Groesbeek

GROESBEEK – Op maandag 17 juni vindt er een bijzonder concert plaats bij Fanfare Wilhelmina Groesbeek. Lieke Bouwman legt dan het D-examen af. Het hoogste examen voor amateurmusici.

Als examen geeft Lieke samen met de Fanfare een concert. Dit concert-examen is vrij toegankelijk voor publiek. Lieke Bouwman speelt bugel bij Fanfare Wilhelmina in Groesbeek. Samen met haar muziekdocent Femke Tijenk heeft zij maanden gerepeteerd voor haar openbaar D-examen. Zij zal verschillende stukken met de fanfare spelen, onder andere Libertango van Astor Piazolla en Rhapsody van Andre Waignein. Verder een duet en enkele stukken samen met een kwartet.

De fanfare staat onder leiding van Louis van de Waarsenburg. Iedereen is welkom om dit bijzondere concert bij te wonen bij Fanfare Wilhelmina op maandag 17 juni om 18:45 uur.

Locatie: repetitielokaal, Kloosterstraat 7 in Groesbeek.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 juni, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Lieke Bouwman geeft een bijzonder concert bij Fanfare Wilhelmina Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.