Tropisch genieten tijdens de Crazy Kickoff

GROESBEEK – Op vrijdag 14 vindt een groot tropisch feest plaats speciaal voor de Groesbeekse jeugd van 13 tot en met 17 jaar. 

De Carzy Kickoff is een groot tropisch carnavalsfeest, gepland in de grote feesttent op Sportpark Zuid. Samen met je vrienden, de bekende DJ IJskouwd en live optredens van verschillende carnavalsbands maken we er een onvergetelijke feestavond van.

Maar er is veel meer te doen. Alle bezoekers krijgen gratis een tropische niet-alcoholische cocktail, tropical pictures en het Rad van Muziek wordt gespeeld. Naast de cocktail ontvang je twee consumptiemunten en een broodje knak. En niet te vergeten een lot voor de gratis loterij, waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Zelfs een door Jasper Cillissen gesigneerd voorwerp. Daarmee maak je de blits!

Koop samen met je vrienden toegangskaarten voor de party. Kaarten kosten € 5,- en zijn te koop via www.detreffers.nl. De Crazy Kickoff party start om 19:30 uur en tot 20.30 uur kun je naar binnen. De avond duurt tot 00:00 uur.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 juni, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Tropisch genieten tijdens de Crazy Kickoff

Reageren is niet toegestaan.