Cafe Zaal De Comm, betrekt “Zaal Wilhelmina”erbij

GROESBEEK – Café Bar de Comm heeft de achterliggende zaal, Dansschool Verhoeven, ofwel Zaal Wilhelmina overgenomen.

Hiermee creëren wij veel meer mogelijkheden met betrekking tot evenementen, feesten, bruiloften en partijen waarbij we de kwaliteit en sfeer van het café door willen kopiëren naar deze feestlocatie.. Ria Wijers gaat de zaalactiviteiten ondersteunen en zal veelal als gastvrouw fungeren waarbij Roel en Gerrie Janssen de praktische zaken op zich zullen nemen.

Café Bar de Comm heeft zijn naam veranderd in Café Zaal de Comm, dit dekt dan ook meteen de hele lading. Midden in het centrum, maar toch voor velen een onbekende locatie. De eigenaars nodigen iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen op deze prachtige locatie. Op zondag 23 juni vanaf 14:00 uur tot 17:00 uur is iedereen welkom om een borreltje te komen drinken. Het smartlappenkoor Ochaarum zal de akoestiek van de zaal komen testen, en daarmee ook wat gezelligheid creëren.

De ingang zit aan de pompweg 2, ruime parkeergelegenheid en is op loopafstand van het marktplein.

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 juni, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Cafe Zaal De Comm, betrekt “Zaal Wilhelmina”erbij

Reageren is niet toegestaan.