Energie besparen/duurzaam opwekken voor VvE’s

BERG EN DAL – Welke mogelijkheden zijn er voor een Vereniging van Eigenaren (VvE) om energie te besparen? Of om samen energie op te wekken? Wat doet dat met het wooncomfort en de energierekening?

Hoe komt een VvE aan financiering en hoe krijg je je buren mee? De gemeente Berg en Dal organiseert samen met het Energieloket duurzaam wonen plus en het VvE Energieloket Gelderland een informatiebijeenkomst over energiebesparing voor VvE’s.

Wanneer?

De informatieavond is op dinsdag 25 juni van 20.00 tot 22.00 uur. Vanaf 19.30 uur staat er koffie en thee klaar voor alle aanwezigen. Na de bijeenkomst is er nog tijd om na te praten, informatie tevragen en vervolgafspraken te maken.

Aanmelden

Geïnteresseerde VvE’s kunnen een email sturen naar info@vve-energieloket.nl. Graag met vermelding van naam, adres en het aantal personen. Let op: er zijn maximaal 100 plaatsen beschikbaar!

Waar?

Ontmoetingsruimte appartementencomplex Groot Berg en Dal
Oude Kleefsebaan 221
6572 AN in Berg en Dal

Meer informatie via energieloket VvE Gelderland: 085-060 89 39


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 juni, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Energie besparen/duurzaam opwekken voor VvE’s

Reageren is niet toegestaan.