Groesbeek’s Open Podium zoekt talent!

GROESBEEK – Het Nederlands Wijnbouwcentrum organiseert op zondag 8 september een eerste editie van het Oogstfeest. Hierbij staat verbinding leggen centraal. Tussen buurtbewoners, tussen lokale ondernemers, tussen vraag en aanbod.

Als onderdeel van het Oogstfeest organiseren vrijwilligers van het Wijnbouwcentrum (Jeroen van de Bult en Eelco van Gelderen) in samenwerking met het Opbouwwerk van Forte Welzijn een open podium: Groesbeek’s Open Podium. Ieder talent is welkom. Of je nu een engelenstem hebt, een acrobatische act hebt, of misschien wel heel goed bent in Hip Hop dansen. Alleen, als duo, of met een groep. Het mag allemaal!

Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden via: social@nederlandswijnbouwcentrum.nl, vermeld hierbij je naam, je act en stuur een promotiefilmpje in. Dit mag per mail, maar mag ook via We Transfer. De sluitingsdatum voor aanmelden is 5 augustus, dus geef je snel op!

Voor vragen kun je bellen naar het Nederlands Wijnbouwcentrum: 024-7111080.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 juni, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Groesbeek’s Open Podium zoekt talent!

Reageren is niet toegestaan.