“Koken met mannen” in Groesbeek vraagt een nieuwe kok

GROESBEEK – “Koken met mannen” is een cursus voor mannen met een interesse voor koken. Het project krijgt subsidie van ‘Gezond in Berg en Dal’.

In 10 maandelijkse lessen op maandagavond in het Voorzieningenhart Op de Heuvel aan de Ericastraat in Groesbeek, leren max. 6 deelnemers een gezonde maaltijd bereiden, onder begeleiding van een vrijwillige kok.

Op de achtergrond is ondersteuning van een professionele kok mogelijk. Omdat de huidige kok verhuisd is, vraagt de kookgroep een nieuwe kok. Het streven is om 2 cursussen te geven die ieder maandelijks koken.

Ben je een mannelijke (hobby-)kok, vind je het leuk om anderen te leren koken èn heb je maandelijks of elke 2 weken tijd op maandagavond, meld je dan graag aan voor een vrijblijvend gesprek via email: marjon.galdermans@fortewelzijn.nl of telefoon: 06-21213224.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 juni, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor “Koken met mannen” in Groesbeek vraagt een nieuwe kok

Reageren is niet toegestaan.