Vierdaagse Orkest terug in Groesbeek

GROESBEEK – Het Vierdaagse Orkest komt dit jaar weer terug naar Groesbeek. Zeven jaar geleden was het laatste optreden van het orkest midden in Groesbeek. Het concert is op woensdag 17 juli op het Dorpsplein en begint om 19.30 uur. De toegang is gratis.

Het Vierdaagse Orkest 2019 heeft dit jaar niet alleen bijzondere nummers op het repertoire staan, maar het orkest is wat bezetting betreft nog nooit zo groot geweest. Het zorgt ervoor dat de muziek nog beter tot haar recht komt en dat zal het publiek merken.

Het Vierdaagse Orkest bestaat uit muzikanten uit een grote regio; van het Land van Cuijk tot het Rijk van Nijmegen en aangrenzende regio’s. Dat wordt aangevuld met een combo, een zanggroep van tien zangers en een dansgroep van vier danseressen. Het hele gezelschap komt daarmee op in totaal 79 uitvoerenden. In het orkest zijn alle secties volledig bezet. Onder leiding van de vaste dirigent Bart van Zutven en Stephanie van Werkhoven voor de zanggroep is al sinds maart intensief gewerkt aan de meer dan 25 muziekwerken die ten gehore worden gebracht. Een avondvullend programma met een grote variatie aan muziek. Het gaat van pop tot musicalnummers en van rock tot filmmuziek en uiteraard ontbreekt de feestmuziek niet. Vele bekende nummers, maar ook muziek die het publiek zal verrassen.

Het Vierdaagse Orkest heeft in het verleden in Groesbeek met veel succes optredens verzorgd. Het talrijke publiek reageerde steeds heel enthousiast. Het Vierdaagse Orkest treedt in de week van de Nijmeegse Vierdaagse in totaal zes keer op. Daarbij komt nog het optreden op vrijdag tijdens de doortocht in Cuijk. Na het openingsconcert in de schouwburg van Cuijk (zaterdag 13 juli, 20:15 uur) is het orkest te horen in Wijchen (dinsdag 16 juli, Markt, 19.30 uur), Groesbeek (woensdag 17 juli, Dorpsplein, 19.30 uur), Maaskade Cuijk (donderdag 18 juli, 19.30 uur), Openlucht Theater de Goffert in Nijmegen (zaterdag 20 juli, 19.30, €5) en in Boxmeer (zondag 21 juli, Raadhuisplein, aanvang 19.30 uur, €5).

Voor meer informatie en tickets zie: www.vierdaagseorkest.nl


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 juni, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Vierdaagse Orkest terug in Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.