Vlees of groente sta jij ook in dubio?

GROESBEEK – Slaat bij jou de twijfel ook steeds vaker toe? Ben je graag goed voor dier en milieu maar wat kan je dan het beste eten?

Eigenaren Virginie en John Grutters van Betsy’s scharrelkip  helpen je een keuze te maken want samen met de lokale Slager Tim Janssen en Groenteman Hemmy van Haaren ontwikkelden zij een heel bijzondere Burger op een hamburger broodje van mail van de Zuid molen gebakken door Bakkerij Oomen.  Weet wat je eet en waar het vandaan komt.

De BetsyskipGroentenBurger: deze lokaal geproduceerde burger bestaat uit 50% scharrelkip Betsy die je kunt zien scharrelen op het bedrijf van Grutters op Horst in Groesbeek en 50% groente. Minder vlees goed voor milieu en gezondheid. Steeds meer mensen eten niet elke dag vlees of minder vlees. Deze fift/fifty burger sluit aan bij deze huidige behoefte.

Is je trek opgewekt kom deze burger eten koop deze burger in onze winkel of kom de burger eten op onze picknick van boertbewust op 29 en 30 juni op het terras van de Plack, ketelstraat 36, Groesbeek of koop deze bij de Slager Tim Janssen in Groesbeek en laat je verrassen.

Tickets voor de picknick zijn hier verkrijgbaar. 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 juni, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Vlees of groente sta jij ook in dubio?

Reageren is niet toegestaan.