U valt in Groesbeek in de prijzen!

GROESBEEK – Gera Sportprijzen & Promotions sluit een fase af. Truus Gerrits en Theo de Bruin gaan met pensioen. “Lekker genieten,” zegt Truus lachend. “Samen met Theo.”

In menige sportkantine, kantoor, slaap- of woonkamer in Groesbeek en wijde omgeving staat een beker, medaille of andere herinnering, geleverd door Gera Sportprijzen uit Groesbeek, te pronken.

“Wij hebben de afgelopen twintig jaar met plezier gewerkt, maar nu is het tijd om afscheid te nemen. Op 1 augustus 2019 stopt Gera Sportprijzen & Promotions. Met ingang van die datum dragen wij met plezier onze klantenkring, kennis en ervaring over aan Dick, Henri en Dick, DHD Drukkerij Groesbeek. Fijn, dat wat wij hebben opgebouwd via deze overname doorgaat! Daar zijn we trots op. Wij wensen hen veel plezier en succes.”

Dick, Henri en Dick van DHD Drukkerij vullen aan: “Gera Sportprijzen en DHD Drukkerij zijn beiden 20 jaar geleden gestart en in die twintig jaar is er steeds een goed contact en samenwerking geweest over en weer. Het voelt goed en natuurlijk dat Gera opgaat in ons bedrijf. Voor klanten verandert er niet veel, alleen het telefoonnummer, het mailadres en de voordeur. De persoonlijke aandacht, de zorg voor de klant en de mooie collectie blijft!”

Voor beide bedrijven voelt het alsof ze in de prijzen zijn gevallen. Dick lachend: “Ja, in de sportprijzen! Truus en Theo zijn blij met hun pensioen en wij zijn blij met de overname. Wat wil je nog meer? Wij wensen hen nog veel goede jaren toe en zijn er trots op dat ze ons de gelegenheid hebben gegeven hun bedrijf over te nemen.”

Graag tot ziens in Groesbeek bij DHD Drukkerij, Kloosterstraat 41.

Tekst (C): Gerie van der Land-Zijderveld

Foto:  Truus en Theo van Gera Sportprijzen overhandigen symbolisch de eerste prijs aan de heren van DHD Drukkerij Groesbeek.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 juli, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor U valt in Groesbeek in de prijzen!

Reageren is niet toegestaan.