Vrijwilligerswerk in Berg en Dal

BERG EN DAL – Vrijwilligerswerk is onmisbaar in onze huidige samenleving en wordt op veel plekken gedaan en/of gevraagd. Zo worden er mensen gezocht om een maatje te zijn, om een gastvrouw of –heer functie te bekleden of om een plaatselijke vereniging te helpen met allerlei werkzaamheden.

Het Vrijwilligerssteunpunt van gemeente Berg en Dal verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiële vrijwilligers aan de organisatie die de vacature heeft geplaatst. De Vacatures die het Vrijwilligerssteunpunt deze keer uitlicht zijn:

Kindercentrum Domino is op zoek naar enthousiaste overblijfkrachten voor de tussen schoolse opvang op basisschool de Sieppe in Groesbeek. Het gaat om vaste krachten en oproepkrachten. Vind je het leuk om de kinderen te helpen en te begeleiden tijdens het overblijven op maandag, dinsdag en donderdag tussen 11.30 en 13.00 uur dan wordt je van harte uitgenodigd te reageren. Per keer ontvang je een belastingvrije vergoeding. Mail: info@kindercentrum-domino.nl.

Onzichtbare helden is een project van Stichting Dedicon. Zij vinden dat iedereen mee moet kunnen doen in onze maatschappij, ook als je blind of slechtziend bent of een andere leesbeperking hebt. Vanuit die overtuiging maken we romans, schoolboeken, kranten, tijdschriften, afbeeldingen toegankelijk. Door ze bijvoorbeeld voor te lezen of in braille om te zetten. Of door er voelbare tekeningen van te maken. Je kunt van allerlei vrijwilligerswerk gaan doen, zoals; luisterboeken, kranten of tijdschriften inspreken, aan de slag als audiotechnicus, web redacteur, organisator van evenementen of foto’s en video’s maken om het project te promoten. Meer info op de Facebookpagina

Bent u geïnspireerd geraakt om eens rond te kijken tussen de diverse vrijwilligersvacatures? Neem dan eens een kijkje op de vacaturebank van het Vrijwilligerssteunpunt Berg en Dal op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal. Bellen kan natuurlijk ook naar Forte Welzijn 085 0406066.

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 juli, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Vrijwilligerswerk in Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.