Geweldige gift van Rabobank voor Fanfare Wilhelmina

GROESBEEK – Fanfare Wilhelmina kreeg tijdens de jaarafsluiting op 1 juli zeer welkom bezoek: Angela Driessen van de Rabobank kwam de cheque brengen met daarop het bedrag dat leden van de Rabobank tijdens de clubkascampagne bij elkaar hadden gestemd voor de fanfare. Jeugdlid Lieveke Overduin mocht de enveloppe openen en haalde de cheque tevoorschijn, met daarop het fantastische bedrag van €2125,06. Dit gaf voorzitter Miel Fransen, en alle andere aanwezigen, een glimlach van oor tot oor.

De fanfare is ontzettend blij met dit bedrag, dat besteed zal worden aan de opleiding van jeugdleden. In het nieuwe schooljaar start Fanfare Wilhelmina, in samenwerking met Beat It en Hafa ‘s Cool, op verschillende basisscholen in Groesbeek met het geven van muziekeducatie. Daar zijn nieuwe oefeninstrumenten voor nodig, die met het geld van de Rabobank aangeschaft kunnen worden. Fanfare Wilhelmina bedankt de Rabobank voor deze geweldige actie en natuurlijk ook iedereen die op onze vereniging heeft gestemd!


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 juli, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Geweldige gift van Rabobank voor Fanfare Wilhelmina

Reageren is niet toegestaan.