Kindervakantiewerk Groesbeek: van harte welkom!

GROESBEEK – Van donderdag 8 tot en met vrijdag 16 augustus is het weer tijd Kindervakantiewerk Groesbeek, dit jaar gaan wij verdwalen in getekende verhalen. U bent van harte welkom om op een aantal momenten te komen kijken!

Op donderdag 8 augustus openen we de week om 19:00 op het KVW terrein bij Sportpark Zuid (Let op: dit is anders dan voorheen). Op zondag 11 augustus hebben we een spellendag op het KVW-terrein. Vanaf 13.00 uur is het terrein geopend voor bezoekers. De entree is die dag € 1,-. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree. Een hapje en drankje is aanwezig.

Op vrijdag 16 augustus sluiten we de week af met een jeugdmarkt. Ook dit jaar zal de jeugdmarkt op de parkeerplaats van Sportpark Zuid plaatsvinden. De markt is geopend van 10.00 t/m 15.00 uur.

De kinderen verkopen allerlei spullen van (Groesbeekse) winkeliers. Om 15.00 uur sluiten we gezamenlijk de week af op het KVW terrein. Ook daar bent u van harte welkom. Hopelijk zien wij u tijdens een van deze dagen!

Wist u dat?

Er is uit veiligheidsoverwegingen besloten om van het Nijerf van donderdag 8 t/m vrijdag 16 augustus eenrichtingsverkeer te maken. U kunt het Nijerf inrijden vanaf de Koningin Wilhelminaweg.

Er is voor buurtbewoners een flyer op onze website geplaatst. Die kunt u printen en ophangen om te laten zien dat we welkom zijn. Komt het even niet uit? Ook daar hebben we een flyer voor. Kijk op www.kvwgroesbeek.nl bij de agenda van de week.

Er is een app die u kunt downloaden in Google Play en in de App Store. Zoek op KVW Groesbeek om hem te vinden.

Er worden dit jaar weer rommelmarktspullen ingezameld. Op donderdag 15 augustus tussen 17:00 en 18:00 uur bent u welkom op het KVW terrein. Gelieve geen knuffels en elektronica in te leveren.

Foto (C): Ria Klaassen-Janssen 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 augustus, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Kindervakantiewerk Groesbeek: van harte welkom!

Reageren is niet toegestaan.