Vrijwilligerswerk in Berg en Dal

BERG EN DAL – Vrijwilligerswerk is onmisbaar in onze huidige samenleving en wordt op veel plekken gedaan en/of gevraagd. Zo worden er mensen gezocht om een maatje te zijn, om een gastvrouw of –heer functie te bekleden of om een plaatselijke vereniging te helpen met allerlei werkzaamheden.

Het Vrijwilligerssteunpunt van gemeente Berg en Dal verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiële vrijwilligers aan de organisatie die de vacature heeft geplaatst. De Vacatures die het Vrijwilligerssteunpunt deze keer uitlicht zijn:

De vrijwilligers van de felicitatiegroep, parochie H.H. Cosmas en Damianus bezoeken alle jarige vanaf 80 jaar, die daar  behoefte aan hebben. Zij zijn op zoek naar mensen die de groep komt versterken. Het gaat om felicitatiekaarten bezorgen op de verjaardag. Eventueel op wens de betreffende persoon te bezoeken. Heb jij een luisterend oor en ben jij geïnteresseerd naar het levensverhaal van ouderen? Neem dan contact op met mw.Lamers p.lamers10@kpnplanet.nl.

Vervoersservice SWOM in Millingen, zorgt voor het vervoer van senioren in Millingen, Kekerdom en Leuth. Het gaat om het bezoeken van familie of kennissen en van activiteiten. Fysiotherapie of huisarts bezoek hoort daar ook bij. Het komt regelmatig voor dat ze vrijwillige chauffeurs tekort komen die willen rijden met de auto die ook de maaltijden bezorgt. Heb jij een rijbewijs B en tijd op doordeweekse dagen? Neem dan contact op met SWOM swom@hetnet.nl.

Bent u geïnspireerd geraakt om eens rond te kijken tussen de diverse vrijwilligersvacatures? Neem dan eens een kijkje op de vacaturebank van het Vrijwilligerssteunpunt Berg en Dal op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal. Bellen kan natuurlijk ook naar Forte Welzijn 085 0406066.

 

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 augustus, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Vrijwilligerswerk in Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.