Kom op de koffie bij de boswachters

GROESBEEKSE BOS – Woon jij vlak bij de Mookerheide of kom je wel eens genieten van het Groesbeekse bos? Wandel je regelmatig op de Sint Jansberg, ga je graag naar Heumensoord of geniet je regelmatig van de Bruuk? Vanaf woensdagmiddag 28 augustus starten na de zomerstop weer de maandelijkse koffiemiddagen bij de boswachter en kun je gezellig met de boswachters een gesprek aanknopen.

Een woensdagmiddag in de maand zijn boswachter Ellen Luijks van Natuurmonumenten en boswachter Lydie van Santen of boswachter Twan Teunissen tussen 15 en 17 uur aanwezig in Landwinkel de Mookerheide op Landgoed Mookerheide. De data zijn: 28 augustus, 25 september 30 oktober en 20 november. Samen verwelkomen je graag in onze gebieden. 

Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer willen graag weten waar je van geniet, waar je enthousiast over bent of waar je je aan stoort. Of kom gewoon langs voor een gezellig praatje. Je bent van harte welkom op woensdag 28 augustus tussen 15 en 17 uur in Landwinkel de Mookerheide op Landgoed Mookerheide, Heumensebaan 2 in Molenhoek. De koffie staat klaar!


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 augustus, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Kom op de koffie bij de boswachters

Reageren is niet toegestaan.