‘Op de Stip’ terug van weggeweest

BERG EN DAL – Het wekelijkse sportprogramma ‘Op de Stip’ keert na een welverdiende zomervakantie op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september terug bij Omroep Berg en Dal. Op zaterdag wordt ‘Op de Stip’ op de radio uitgezonden van 18.00 tot 20.00 uur, op zondag van 14.00 tot 17.00 uur.

In het openingsweekeinde schenkt het sportprogramma meteen volop aandacht aan voetbal. De Treffers is die zaterdag al bezig aan zijn tweede competitiewedstrijd in de landelijke tweede divisie. Op 18.00 uur is de aftrap voor de Groesbekers op Sportpark Zuid in het duel tegen Kozakken Boys. De verslaggever van Omroep Berg en Dal is daar natuurlijk live bij.

Diezelfde middag begint Achilles ‘29 om 15.00 uur het seizoen in Doorwerth tegen DUNO. In ‘Op de Stip‘ een nabeschouwing, hoe de Groesbeekse voetballers deze nieuwe start in de amateurhoofdklasse hebben doorstaan. Onder leiding van een nieuwe technische commissie probeert Achilles na de financiële en sportieve perikelen van de afgelopen jaren met inzet van voornamelijk regionale spelers de weg omhoog terug te vinden.

Daarnaast zullen op zaterdag en zondag de verrichtingen van de overige plaatselijke voetbalclubs in het districtsbekertoernooi en de competitie uitgebreid aan de orde komen. Terwijl vanzelfsprekend in ‘Op de Stip‘ ook de prestaties van andere sporters en clubs worden belicht. En wordt al het sportnieuws uit de regio de luisteraars voorgeschoteld.

    


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 augustus, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor ‘Op de Stip’ terug van weggeweest

Reageren is niet toegestaan.