Het Oogstfeest komt er aan!

GROESBEEK – Dit jaar heeft het Nederlands wijnbouwcentrum de eer om in samenwerking met Forte Welzijn het Groesbeekse oogstfeest te organiseren, gehouden op 8 september.  Het oogstfeest is een viering van alles wat groeit en bloeit in Groesbeek en omgeving, of het nu om appels, druiven, ondernemingen of andere lokale initiatieven gaat. Het is een dag van genieten en verbinden voor het hele gezin. 

Pers je eigen sapje met de verse appeloogst van de lokale fruitboer, ga mee met een rondleiding door het eerste voedselbos van Nederland of maak kennis met nieuwe en bestaande initiatieven die van Groesbeek een nóg betere plek willen maken. Voor de kinderen is het dolle pret met een springkussen en een speurtocht, voor de muziek- en theaterliefhebber is het genieten van een open podium met verschillende acts door de dag heen.

Kortom: voor ieder wat wils! De dag van 8 september gaan we ‘oogsten’ van het beste wat Groesbeek en omgeving te bieden heeft.

Tenslotte zal op het oogstfeest de inauguratie zijn van de koningin van de wijnfeesten, dat in het weekend van 27 september zal plaatsvinden (zie stukje hieronder). Mis dat niet! De toegang tot het oogstfeest is gratis. Kijk op Facebook voor meer informatie.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 augustus, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Het Oogstfeest komt er aan!

Reageren is niet toegestaan.