Leer met de computer werken in de bibliotheek

GROESBEEK – Wil je graag met de computer leren werken? De bibliotheken in Groesbeek, Beek-Ubbergen en Millingen aan de Rijn verzorgen gratis Klik & Tik-cursussen. In september beginnen er weer nieuwe cursussen.

In de bieb kun je je eerste stappen in de digitale wereld zetten. Tijdens de gratis Klik & Tik-cursus helpen geduldige begeleiders je in kleine groepjes op weg. Je leert de basis die je nodig hebt om met een computer te kunnen omgaan. Ook maak je kennis met internet, waardoor je wereld letterlijk groter wordt.

Jo Coerwinkel werkt als vrijwilliger bij de Klik & Tik cursus in Bibliotheek Beek-Ubbergen: “De meeste deelnemers vinden het heel leuk om te ontdekken dat zij óók met de computer overweg kunnen. Bovendien vinden ze het prettig om andere mensen te ontmoeten en elkaars ervaringen te delen.” Corry (81) volgde de Klik & Tik-cursus in Bibliotheek Beek-Ubbergen. “We werden tijdens de cursus heel goed geholpen. Ik kan inmiddels zelf informatie opzoeken via internet”, vertelt ze trots.

De Klik & Tik-cursus bestaat gemiddeld uit tien lessen. De cursus begint in Bibliotheek Beek-Ubbergen op dinsdag 3 september en in Bibliotheek Groesbeek op dinsdag 17 september. De startdatum van de cursus in Bibliotheek Millingen aan de Rijn is nog niet bekend. Ga naar de bibliotheek en geef je op. Je kunt je ook (laten) aanmelden via www.obgz.nl/digitaalvaardig.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 september, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Leer met de computer werken in de bibliotheek

Reageren is niet toegestaan.