’s Werelds beste tributeband komt naar Groesbeek

GROESBEEK – Met twee Golden Globes en vier Oscars voor de film Bohemian Rhapsody, een tournee door Noord-Amerika en een musical blijft Queen de wereld boeien. Bijna 30 jaar na het overlijden van zanger Freddie Mercury, en het einde van Queen, is de nummer 1 live rockband ter wereld levendiger dan ooit. Killer Queen werd uitgeroepen tot World-wide Best Tribute Band.

In een anderhalf uur durende show wordt er in een razend tempo van kostuums gewisseld en worden er zowel nummers uit de jaren zeventig als tachtig ten gehore gebracht. Bovendien is de gelijkenis tussen zanger Patrick Myers en Freddie Mercury ronduit beangstigend te noemen. De flamboyante ster die tijdens zijn live-optredens de show wist te stelen met zijn excentrieke verschijning lijkt opnieuw tot leven te zijn gebracht. Dit alles maakt van Killer Queen de meest toonaangevende Queen look-alike en sound-alike tribute bands.

Cardo Theater

Stichting Cardo maakt het mogelijk dat mensen met en zonder beperking bij elkaar kunnen komen in Cardo Theater om samen te genieten van een gevarieerd programma met muziek en cabaret. Het bestaan van Cardo wordt mogelijk gemaakt door een klein en gedreven team, een groep trouwe bedrijven die de financiële basis vormt en de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers.

Informatie hierover op de site www.cardotheater.nl

Killer Queen live in Cardo Theater

Woensdag 25 september

Zaal open 20.00 uur

Aanvang 20.30 uur

Staconcert

Prijs € 19,50


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 september, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor ’s Werelds beste tributeband komt naar Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.