Thema avond How2talk2kids

GROESBEEK – Hoe kun je het beste met je jonge kind praten? Hoe ga je om me zijn/haar (negatieve) gevoelens? Dat is toch wat iedere ouder graag wil weten.

Op maandag 23 september organiseert de oudercommissie van Kindercentrum Domino de themabijeenkomst ‘Effectief communiceren met kinderen’ van How2talk2kids. Deze avond is speciaal voor ouders van kinderen van 0 tot 4 jaar uit Groesbeek en omgeving.

De methode van How2talk2kids is gebaseerd op een andere manier van praten met, en luisteren naar kinderen. De methode reikt praktische handvatten aan voor betere communicatie waardoor de relatie verdiept en zowel ouders als kinderen meer zelfvertrouwen krijgen. Met humor en herkenbare voorbeelden zorgt de trainer Marlou Bannier voor een leuke avond met veel nieuwe inzichten en praktische tips.

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 23 september in Voorzieningenhart Op de Heuvel in Groesbeek. Vanaf 19:30 bent u van harte welkom. U kunt zich aanmelden via info@kindercentrum-domino.nl. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 september, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Thema avond How2talk2kids

Reageren is niet toegestaan.