Onderzoek naar (toekomstig) gebruik accommodaties

BERG EN DAL – De gemeente gaat de komende periode bij iedere welzijns- en sportaccommodatie kijken naar de bezetting, indeling, financiële gezondheid en het beheer. Het doel is om per accommodatie inzicht te krijgen in de gebruiksmogelijkheden en de financiële situatie. Samen met de gebruikers en beheerders bekijkt de gemeente de (on)mogelijkheden voor een optimaal gebruik. 

Waarom doet de gemeente dit?

De gemeente wil in iedere kern goede voorzieningen behouden. De accommodaties kunnen efficiënt(er) gebruikt worden door slim samen te werken en door ruimtes te delen en door het gebruik exact op elkaar af te stemmen. Bij het komende onderzoek bekijkt de gemeente daarom ook het gebruik en de mogelijkheden voor activiteiten bij scholen en bijvoorbeeld kerken. Verschillende verenigingen werken al samen. Met de resultaten van het onderzoek kunnen alle betrokkenen de samenwerking verder uitbreiden.

Wethouder Annelies Visser:” We vinden het belangrijk dat onze inwoners verschillende activiteiten kunnen doen en daarbij elkaar ontmoeten. Als we dit zo efficiënt mogelijk doen, blijft het ook betaalbaar en daarmee toegankelijk voor iedereen.”


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 september, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Onderzoek naar (toekomstig) gebruik accommodaties

Reageren is niet toegestaan.