Einde inzameling rommelmarkt Muziekvereniging Fanfare Wilhelmina

GROESBEEK – Er komt een einde aan de voor- en najaar rommelmarkt van de fanfare. Na ongeveer 50 jaar is de vereniging genoodzaakt te stoppen. Redenen, het verdwijnen van de opslagruimte aan de Cranenburgsestraat en de verkoopruimte bij Wijngaard De Plack.

Al jaren is men op zoek naar geschikte ruimtes maar is daar helaas niet in geslaagd. Andere redenen zijn ook dat het organisatiecomité om gezondheidsredenen een stapje terug moet gaan doen en er geen opvolgers zijn gevonden. De hoge afvoerkosten van onverkoopbare spullen worden ook steeds meer een probleem.

De zaterdagse inzameling stopt op 5 oktober, na deze dag is de ingang van de opslagruimte aan de Cranenburgsestraat afgesloten. Op zondag 13 oktober vindt de laatste najaarsrommelmarkt plaats van 10.00-15.00 uur bij Wijngaard De Plack aan de Ketelstaat 36 in Groesbeek.

De organisatie dankt iedereen die zich de afgelopen jaren heeft ingezet voor fanfare Wilhelmina en ook alle Groesbekers die steeds weer spulletjes hebben ingebracht voor onze mooie muziekvereniging. Een bijzonder woord van dank gaat uit naar Gerrit Poelen voor de gastvrijheid die we hebben genoten bij de wekelijkse inzameling en ook voor de fijne samenwerking met woningbouwproject De Heikant en Wijngaard De Plack. 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 september, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Einde inzameling rommelmarkt Muziekvereniging Fanfare Wilhelmina

Reageren is niet toegestaan.