Doortocht 450 historische voertuigen

GROESBEEK – 450 historische voertuigen trekken zondag 22 september door Groesbeek en Berg en Dal. De eerste wagens worden rond 13.00 uur verwacht in Groesbeek. Ze komen dan via de Mooksebaan naar rotonde Zuidmolen. Daarna rijden ze via de Pannenstraat, Dorpsstraat,Molenweg en Wylerbaan door naar Berg en Dal.

De 450 voertuigen rijden in colonne achter elkaar. De doorkomsttijd tussen het eerste en het laatste voertuig is tussen de 20 en 30 minuten. Rond 15.00 uur verlaten de wagens de gemeente weer via de Oude Kleefsebaan.

Programma en meer informatie 22 september

 Groesbeek: Pannenstraat, Dorpsstraat, Molenweg, Wylerbaan,
 Berg en Dal: Oude Kleefsebaan
 Toegang gratis
 Parkeren centrum Groesbeek: openbare parkeerplaatsen
 Parkeren Berg en Dal: parkeerterrein Kerstendalseweg

Afsluiting wegen

Om de doortocht mogelijk te maken zijn de volgende wegen afgesloten op zondag 22 september van 13:00 tot ongeveer 15:15 uur (als de colonne voorbij getrokken is):

 De route Mooksebaan (vanaf de gemeentegrens met Mook en Middelaar), Pannenstraat, Dorpsstraat, Molenweg, Nieuweweg, Wylerbaan en Oude Kleefsebaan tot aan de gemeentegrens met Nijmegen. De wegen zijn afgesloten voor alle verkeer. Voetgangers mogen er wel door.

Herdenking 75 jaar vrijheid

In september 2019 is het 75 jaar geleden dat ontelbare parachutisten van de 82e Airborne divisie in Groesbeek landden als onderdeel van Operatie Market Garden. De gemeente Berg en Dal viert en herdenkt dit begin van de vrijheid met een groot herdenkingsprogramma. De gemeente doet dit samen met en met dank aan vele vrijwilligersorganisaties. 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 september, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Doortocht 450 historische voertuigen

Reageren is niet toegestaan.