Vier de Kerst samen met Omroep Gelderland

ARNHEM – Over een aantal weken is het zover. Dan zitten we weer met zijn allen bij de kerstboom om te genieten van de mooiste tijd van het jaar. Samen met jou maken we de kerst graag compleet.

Met het programma Kerst vier je samen en de speciale acties die georganiseerd worden, viert Omroep Gelderland  graag samen met jou de feestdagen.   

Deze speciale kerstshow wordt gepresenteerd door Gelderland Helpt presentatrice Sonja Booms. Zij krijgt hulp van niemand minder dan Frans Duijts. Tijdens de show blikken we terug op bijzondere verhalen van het afgelopen jaar en worden wensen in vervulling gebracht. De wensen zijn heel gevarieerd. Van hele kleine wensen zoals het vinden van dat ene boek waar je al lang naar op zoek bent, tot aan het ontmoeten van jouw musicalidool. Alles is mogelijk in de decembermaand bij Omroep Gelderland!

Kerstshow bijwonen 

Lijkt het je leuk om aanwezig te zijn bij de kerstshows? Lijkt het je leuk om aanwezig te zijn bij de kerstshows? Meld je nu aan via deze website en kom in de kerstsfeer. Wacht niet te lang, want er zijn per opname een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Kerstacties

In de decembermaand gaat ook onze kerstbomenactie weer van start. Wie draag jij een warm hart toe of wie gun jij net dat beetje extra gezelligheid tijdens de kerst? Geef hem of haar op via Gelderland Helpt en wie weet staat een van onze presentatoren binnenkort bij jou op de stoep, met een kerstboom!

De uitzending Kerst vier je samen is te zien van maandag 16 december tot en met zondag 22 december om 17.20 uur op TV Gelderland. Terugkijken kan ook via Uitzending Gemist. Meer weten over de feestdagenprogrammering van Omroep Gelderland? Kijk dan op www.gld.nl/december.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 november, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Vier de Kerst samen met Omroep Gelderland

Reageren is niet toegestaan.