Wat is het beste buurtinitiatief van 2019? Stem nu!

PROVINCIE – Al meer dan 40 jaar daagt Kern met Pit mensen in heel Nederland uit om hun droom voor hun buurt binnen een jaar te realiseren. Van het opzetten van een buurtmoestuin tot het aanleggen van een speeltuin en het restaureren van een molen tot bouwen van een klusschuur voor de buurt en het organiseren van een dorpstoneelstuk: als het de directe omgeving maar een impuls geeft.

Ruim 120 deelnemers van Kern met Pit 2019 hebben een jaar lang hard gewerkt om hun droom te realiseren. Nu kun jij stemmen op jouw favoriete project. Stem tot en met 8 januari 2020 via www.kernmetpit.nl en vergroot zo de kans voor jouw favoriet op een trofee en een prijs van 1500 euro!

Kern met Pit finale

De internetstemmen en de beoordeling van de vakjury bepalen beide voor 50% de favorieten. Op de Kern met Pit Dag op 18 januari 2020 worden de favorieten van elke provincie gekroond tot trofeewinnaar. Die trofeewinnaars gaan door naar de landelijke finale van Kern met Pit tijdens het We doen het Samen! Festival op 28 maart 2020 in Amersfoort. Daar maken zij kans op de Gouden Pit van 3.000 euro!

Over Kern met Pit

Sinds de start van Kern met Pit, ruim 40 jaar geleden, zijn er duizenden lokale buurtprojecten gestart, opgebloeid en verankerd in de maatschappij. Door deel te nemen kunnen bewonersgroepen de kennis en het netwerk inzetten van KNHM foundation, wat zorgt voor een enorme boost. Zo zijn er al veel dromen voor de buurt waargemaakt!


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 december, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Wat is het beste buurtinitiatief van 2019? Stem nu!

Reageren is niet toegestaan.