Klaas Drupsteen staat stil bij de bijzondere momenten in het leven

ARNHEM – Klaas Drupsteen begint het nieuwe jaar met een gloednieuw programma. Vanaf zondag 5 januari is hij wekelijks te zien in het programma In mijn hart, waarin hij langs gaat bij Gelderse begraafplaatsen, op zoek naar bijzondere verhalen.

In deze nieuwe serie spreekt Klaas met mensen die een graf of gedenkplek van een dierbare bezoeken. Het zijn spontane gesprekken over liefde, verdriet, geluk, herinneringen, het leven en sterven.

Leven met verlies

Naast begraafplaatsen brengt Klaas ook een bezoek aan uitvaartverzorgers. Hij praat met hen over de rouwverwerking, tradities en gebruiken in verschillende regio’s en hun kijk op de dood. Dit programma laat zien wat het betekent om afscheid te nemen en is een eerbetoon aan geliefden die niet worden vergeten.

Klaas Drupsteen: ‘’Hoe raar het misschien ook klinkt, ik heb genoten van mijn bezoeken aan begraafplaatsen. Vooral van de gesprekken met de mensen daar over hun gestorven naasten. Ik realiseerde me weer dat ieder mens vol zit met verhalen, die vaak ook heel aangrijpend zijn.’’

In mijn hart

In mijn hart is vanaf 5 januari iedere zondag om 17.20 uur te zien op TV Gelderland (daarna ieder uur herhaald). Online (terug)kijken is mogelijk via Uitzending Gemist.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 31 december, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Klaas Drupsteen staat stil bij de bijzondere momenten in het leven

Reageren is niet toegestaan.