N844 is op 24 en 25 maart overdag afgesloten voor werkzaamheden

REGIO – Provincie Gelderland voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de N844 tussen de McDonald’s en de J.J. Ludenlaan (N271). De provincie vervangt het asfalt tussen de Scheidingsweg en de McDonald’s. 

Door de nachtvorst kunnen deze werkzaamheden niet in de nacht plaats vinden. Daarom is de N844 op dinsdag 24 maart afgesloten van Nijmegen richting de N271 tussen 07.00 en 18.00 uur. Op woensdag 25 maart is de N844 tussen de rotonde Droogsestraat en de Scheidingsweg in beide richtingen afgesloten tussen 07.00 en 18.00 uur. Doorgaand verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid via de A73 en de N271. Aanwonenden en bedrijven blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar.

Aangepaste planning

De werkzaamheden stonden gepland voor de nachtelijke uren tussen 23 en 27 maart. Door de lage temperaturen is het niet mogelijk in de nacht het asfalt te vervangen. De planning is daarom aangepast en het werk wordt nu op dinsdag en woensdag uitgevoerd. Als alle werkzaamheden volgens planning verlopen is de weg vanaf donderdag weer open voor verkeer.

Bereikbaarheid fietsers

Tijdens de werkzaamheden is het fietspad aan de westkant afgesloten. Fietsers kunnen tijdelijk het fietspad aan de oostzijde (kant McDonald’s) in twee richtingen gebruiken tot de verkeerslichten bij de sportvelden. Als alternatief kunnen fietsers ook het MaasWaalpad (snelfietspad door het bos) gebruiken.

Meer informatie

Meer informatie over de werkzaamheden staat op www.gelderland.nl/N844. Op www.bereikbaargelderland.nl staan de actuele afsluitingen en omleidingsroutes.

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 maart, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor N844 is op 24 en 25 maart overdag afgesloten voor werkzaamheden

Reageren is niet toegestaan.