Regiokoor Tamtam hervat repetities online

GROESBEEK – In deze onwerkelijke tijden met allerlei maatregelen rondom de Covid-19-crisis moeten erg veel clubs en verenigingen noodgedwongen een pas op de plaats maken; er mag voorlopig niet meer in clubverband worden gesport, geknutseld of gezongen.

Als je om je heen kijkt, zie je, dat mensen steeds meer creatieve ideeën en oplossingen bedenken om deze moeilijke periode zinvol te besteden. Scholen geven les via online samenwerkingsprogramma’s en bedrijven maken er gebruik van voor vergaderingen.

Sinds afgelopen week maakt ook Regiokoor Tamtam gebruik van deze mogelijkheid om op deze manier toch elke week gezamenlijk te repeteren en elkaar te ontmoeten. Dirigent Eugène Ceulemans heeft zich verdiept in deze totaal andere manier van samen musiceren en de koorleden zijn erg enthousiast over het resultaat.

Natuurlijk zal iedereen blij zijn, wanneer alles weer normaal wordt, maar voor nu is het de best denkbare oplossing. Wilde u altijd al bij een koor zingen, of wilt u meer informatie hierover, neem dan gerust contact op met de dirigent via eugeneceulemans@xs4all.nl. Blijf gezond!


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 april, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Regiokoor Tamtam hervat repetities online

Reageren is niet toegestaan.