De Hartenroute, zet je hart in beweging!

GROESBEEK – Op Eerste Pinksterdag, gaat in natuurgebied Nederrijk de ‘De Hartenroute’ van start. Al wandelend met je partner, gezin of goede vrienden door de natuurrijke heuvels van Groesbeek en Berg en Dal, kom je hier en daar een hartje tegen. Een hartje dat jouw hart en die van je dierbaren in beweging zet.

Wandelen met een extra dimensie

Wandelen is supergezond voor lijf en geest, maar deze tocht biedt nog veel meer. Op de houten hartjes staan oefeningen die je aanzetten tot leuke gesprekken waardoor je eens lekker uit je bovenkamer komt en meer gaat luisteren naar wat je hart te vertellen heeft.

Tijd maken voor elkaar, heerlijk kletsen en genieten van al het moois om je heen. De Hartenroute leidt jullie niet alleen naar de mooiste plekjes maar ook naar de fijnste gesprekken.

Picknicken middenin de natuur

Tijdens deze wandeling die rijk is aan historie en het natuurleven, geniet je van een heerlijke picknick in het bos of nabij de glooiende weilanden met prachtige vergezichten tot aan het Duitse Reichswald toe. Na afloop kun je genieten van een heerlijke take-away koffie of ijsje bij camping Nederrijkswald.

Inschrijven

Er zijn twee routes, te weten een 6 km en een 4 km tocht. De 4 km tocht is geschikt voor mensen die minder goed ter been zijn of voor gezinnen met een wandelwagen. Alle richtlijnen van het RIVM worden in acht genomen, vooraf inschrijven is verplicht. Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.hartenroute.nl. De Hartenroute is een initiatief van EvelienCoacht, leefstijlcoaching- en events, en camping Nederrijkswald.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 mei, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor De Hartenroute, zet je hart in beweging!

Reageren is niet toegestaan.