Nu Outdoor & Open Air Training – per 1 juli weer binnen trainen.

Voor de ondernemers is het nog even afzien en hopen dat iedereen zich aan de RIVM regels houdt waardoor ook sportscholen op 1 juli hun deuren weer mogen openen. Tot die tijd blijven Hernanni en Tilly denken in mogelijkheden voor hun 3 Anytime Fitness sportscholen.

Daarbij wil je altijd meer bieden dan wat mogelijk is. Maar samen met onze medewerkers zijn we direct na de sluiting in maart gestart met het bieden van wekelijkse fitness workouts op verschillende  niveau’s voor onze leden. Verder organiseren we een wekelijkse uitdaging voor ze. Maar we gaven ook live lessen, die we uitzenden via Facebook, Zoom en op ons YouTube kanaal. Daarnaast hebben we zelfs een drive-in georganiseerd waarbij we de leden een speciale Workout Band cadeau deden! Hiervoor hebben we een film opgenomen met ruim 50 oefeningen zodat iedereen zijn gewenste spiergroep kon blijven trainen.

Vanaf 18 mei mocht er wel buiten worden gesport en ook daar hebben wij direct op ingespeeld. Eerst hebben we netjes in overleg met de gemeente een protocol en draaiboek opgesteld waardoor we al snel goedkeuring kregen. Nu slepen we in Groesbeek en Millingen trouw iedere ochtend en avond een deel van de fitnessapparatuur naar buiten. Daarnaast worden er buiten groepslessen gegeven. In Malden is die mogelijkheid er helaas niet, maar die leden kunnen bij onze vestiging in Groesbeek terecht.

Conform streng RIVM protocol maken wij onze clubs gereed. Uiteraard met gepaste afstand maar zeker voorzien van de nodige hygiëne. Onze clubs zijn nieuw en voorzien van de betere ventilatie en airco systemen. Verder geldt er voor elk lid een verplichte schoonmaak van de gebruikte spullen.

Onze clubs zijn groot in ruimte en klein in ledenaantal. Dat schept sowieso een veel veiligere club ten opzichte van collega sportscholen. Juist dat is een van de kenmerken van Anytime Fitness. Hierdoor hebben wij geen moeite met de gepaste afstandsnormen.

Uiteraard biedt Anytime Fitness, net als voorheen, de begeleiding die men nodig heeft om een gezond lichaam te realiseren. Leden kunnen natuurlijk terecht voor maatwerk, hulp en schema’s. Maar ook met betrekking tot vragen over voeding en personal training. Daarbij is de populaire en stimulerende HIIT en small group training gratis in het lidmaatschap opgenomen. Onze slogan is niet voor niets: Let’s make Healthy happen!

Neem gerust contact op en laat je verrassen door ons en onze fitnessinstructeurs. Geen massa sportschool, maar een sportschool met oprechte aandacht voor haar leden. Waar je in ons nieuwe normaal op een veilige en verantwoorde manier kunt werken aan jouw gezondheid!

Reageer via de website www.anytimefitness.nl (kies de locatie) of per e-mail of telefoon en helpen je graag op weg naar een beter leven.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 juni, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Nu Outdoor & Open Air Training – per 1 juli weer binnen trainen.

Reageren is niet toegestaan.