Gratis jeugdvergunning voor beginnende sportvissers

REGIO – Jaarlijks maken zo’n 200.000 kinderen kennis met sportvissen via vriendjes, familie of een visles op school. Via de website van hengelsportvereniging Neerbosch Oost kunnen beginnende sportvissers in Nijmegen een gratis online jeugdvergunning downloaden. 

Meteen naar de waterkant
 
Met deze jeugdvergunning kunnen kinderen tot 14 jaar meteen naar de waterkant, waar ze met één hengel en gewone aassoorten zoals brood, deeg en maden mogen vissen. Na het registreren krijgen ze bovendien vier keer per jaar gratis het Stekkie Magazine thuis gestuurd – gemaakt voor beginnende sportvissers – én worden ze geïnformeerd over leuke verenigingsactiviteiten. Op de jeugdvergunning is weergegeven in welke wateren mag worden gevist. 
 
Extra vismogelijkheden
 
Kinderen die na hun eerste vis-avonturen enthousiast raken en bijvoorbeeld met kunstaas op roofvis of met twee hengels op karper willen vissen, kunnen tot hun 14de jaar via www.vispas.nl de JeugdVISpas van hengelsportvereniging Neerbosch Oost aanschaffen. Vanaf hun 14de hebben ze de VISpas nodig. Met de JeugdVISpas of VISpas mag je niet alleen in het verenigingswater vissen, maar ook in zo’n 85% van al het viswater in Nederland!

Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 juli, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Gratis jeugdvergunning voor beginnende sportvissers

Reageren is niet toegestaan.