Van Eigen Deeg lanceert Vierdaagse-koekjes

NIJMEGEN – Speciaal voor ieder die zo naar de Nijmeegse Vierdaagse uitkeek, heeft de Nijmeegse koekjesexpert Van Eigen Deeg Vierdaagse-koekjes gelanceerd. Vijftig overheerlijke, ambachtelijke roomboterkoekjes in de kleuren van de Vierdaagse, waarbij het felbegeerde Vierdaagsekruis natuurlijk niet ontbreekt.

“Tienduizenden wandelaars verheugen zich jaarlijks op de Nijmeegse Vierdaagse. Dat deze afgelast is vanwege het coronavirus is écht een domper. Met ons Vierdaagse-koekje geven we alle wandelaars en betrokkenen de mogelijkheid om elkaar een hart onder de riem te steken”, vertelt Marijntje van Benthum van Van Eigen Deeg enthousiast.

Vierdaagse-gevoel

“De Vierdaagse-periode is zo’n bijzondere tijd. Het begint al met het trainen; veel wandelaars trekken er regelmatig op uit met vaste wandelmaatjes, vrienden of familie. Dan is er natuurlijk de week zelf; dat is afzien. Maar veel belangrijker is het gevoel van saamhorigheid. Niet alleen onder wandelaars, maar ook bij ieder langs de kant. In alle plaatsen waar de Vierdaagse doorkomt, wordt het evenement dit jaar gemist”, aldus Van Benthum.

Vierdaagsekruis

Bij Van Eigen Deeg staan ze ook stil bij het gevoel van voldoening dat deelnemers na het uitlopen van de Nijmeegse Vierdaagse hebben. “Het is zo jammer dat je nu je vaste wandelmaatjes niet kunt ontmoeten én de victorie van het ontvangen van het Vierdaagsekruis moet missen. Daarom mag een persoonlijk geschreven kaart niet ontbreken bij de koekjes. Voor ieder – maar in het bijzonder voor wie de Alternatieve Vierdaagse gaat lopen – hebben we een kaartje met de tekst ‘Een vierdaagse kruisje speciaal voor jou!’. We hebben ook een Nimweegse-variant: ‘Nie nuilen, dit jaar geen kruuske, maar wél een kuukske!’.”

Cadeau geven

Een box met 50 ambachtelijke roomboterkoekjes bestel je voor 9,95 euro (+ 2,95 euro verzendkosten). “Wil je ze cadeau geven, bijvoorbeeld aan je wandelmaatje, je vaste Vierdaagse-logeeradres of iemand anders die de Nijmeegse Vierdaagse echt gaat missen? Goed idee! Kies dan bij het afronden van je bestelling voor een ander bezorgadres. Laat bij de bestelnotities je persoonlijke boodschap achter. Die schrijven wij vervolgens zelf op het kaartje. Zo maken we samen iemand anders blij!” Bestellen kan via https://www.vaneigendeeg.nl/winkel/product-categorie/vierdaagse/

Over Van Eigen Deeg

Koekjesexpert Marijntje van Benthum is als klein meisje al dol op koekjes. De bakkersdochter weet als geen ander waar het perfecte koekje aan moet voldoen. Dat koekje brengt ze met haar team van Van Eigen Deeg op de markt. Haar koekjes in plasticvrije verpakking zijn inmiddels landelijk verkrijgbaar bij Jumbo en Landwinkel. “We selecteren onze ingrediënten zorgvuldig en volgens het keukenkastje-principe; dus zonder poespas en herkenbaar voor de consument. Wij willen impact maken op het gebied van koekjes in smaak, beleving en verpakking.”

 Ga voor meer informatie naar:

www.vaneigendeeg.nl

facebook.com/vaneigendeeg

instagram.com/bakkerijvaneigendeeg


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 juli, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Van Eigen Deeg lanceert Vierdaagse-koekjes

Reageren is niet toegestaan.