Vrijwilligerswerk Berg en Dal

GROESBEEK – Het Vrijwilligerssteunpunt verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiële vrijwilligers aan organisaties.

Kleinschalige dagbesteding in Groesbeek “Inn de natuur”, is er voor mensen met een lichte vorm van dementie en mensen die zich eenzaam voelen. Vind jij het leuk om te helpen met de koffie, lunch en met activiteiten? Heb jij hart voor ouderen mensen en kun je goed samen werken? Neem dan contact op met Hans Hocksenar tel.024 3974495, stichting@inndenatuur.nl.

Wil je graag een maatje voor iemand zijn? Denk aan een praatje, wandeling, uitstapje, samen boodschappen doen. Contactpersoon is Anke Jacobs vspbergendal@fortewelzijn.nl, tel; 085 0406066. SWOM, Pluryn en Tafeltje dekje zijn op zoek naar vrijwilliger chauffeurs. Ben je geïnspireerd geraakt kijk dan op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal. Staat er geen geschikte vacature voor je bij dan gaat de organisatie graag met je in gesprek over de mogelijkheden.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 september, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Vrijwilligerswerk Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.