Gelderse en Overijsselse sociaal ondernemers maken kans op €100.000 tijdens de 6e IGNITE Award

REGIO – De IGNITE Award is een startersprijs voor sociaal ondernemers die met hun onderneming échte maatschappelijke verandering teweegbrengen. Uit ruim veertig inzendingen zijn acht veelbelovende social startups geselecteerd. De komende weken werken zij tijdens een intensief trainingstraject aan het versterken van hun onderneming. Op 12 november wordt bekendgemaakt wie van hen met €100.000 naar huis gaat.

Genomineerden IGNITE Award

  • Tworby (Arnhem) de ombouwmodule die van vrijwel iedere fiets een driewieler maakt.
  • Hul Le Kes Library (Arnhem) kledingbibliotheek met verf- en herstelatelier om mensen te laten integreren en mode weer circulair te maken.
  • Houtatelier Régine (Apeldoorn) meubelwerkplaats voor talentontwikkeling van jongeren die net even anders in het leven staan.
  • Trash’ure Taarten (Nijmegen) patisserie door statushouders gebakken, van voedsel dat anders wordt weggegooid.
  • Puur Betuws (Geldermalsen) online platform voor streekproducten, rondgebracht door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
  • Woodwerkers (Zutphen) houten schuttingen geproduceerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
  • Kidzstore (Enschede) sociale en duurzame wasbare luiers die verspilling tegengaan, gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
  • Slimme Streken (Zwolle) smederij en spellenwinkel die een veilige leer- en werkomgeving bieden aan mensen in een kwetsbare situatie.

 Publieksprijs

Vanaf vrijdag kan er gestemd worden voor de publieksprijs via www.igniteaward.nl/genomineerden. De winnaar van de publieksprijs ontvangt €5000.

Finale IGNITE Award

Op 12 november pitchen de vier sterkste deelnemers hun onderneming tijdens de finale. De jury maakt tijdens het event de winnaar van de IGNITE Award 2020 bekend. De winnaar ontvangt een startkapitaal van €100.000. De nummer twee ontvangt €50.000.

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 september, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Gelderse en Overijsselse sociaal ondernemers maken kans op €100.000 tijdens de 6e IGNITE Award

Reageren is niet toegestaan.