Start laagseizoen op Berendonck, Groene Heuvels, Mookerplas en Wylerbergmeer 

REGIO – Op donderdag 1 oktober a.s. gaat het laagseizoen van start op de recreatiegebieden van Leisurelands, gelegen op de Veluwe, te weten Berendonck in Wijchen, Groene Heuvels in Ewijk, Mookerplas in Plasmolen-Mook en Wylerbergmeer in Beek-Ubbergen. Vanaf deze datum zijn honden weer welkom. Het hondenseizoen loopt tot en met 30 april 2021. Daarnaast gaat het laagtarief parkeergeld in.  

Ontspanning en vermaak in de herfst- en wintermaanden 

De recreatiegebieden zijn uitermate geschikt voor een heerlijke wandeling of ravotten op het strand met de trouwe viervoeter. Nu de nazomer bijna ten einde is en de zwemkleding en slippers in de kast gaan, kunnen de wandelschoenen tevoorschijn komen voor een heerlijke wandeling door het herfstlandschap op de recreatiegebieden. Verder lenen de gebieden zich uitstekend voor een actief uitje, zoals mountainbiken of hardlopen.   

Parkeerpas slechts € 37,50! 

De parkeerpas van Leisurelands, geldig tot 1 mei 2021, is nu extra voordelig te bestellen via de webshop op www.leisurelands.nl. Voor slechts € 37,50 is deze parkeerpas te koop. Deze is geldig is op alle 17 recreatiegebieden in de regio Nijmegen, op de Veluwe en in de Achterhoek en Liemers. Voor deze actie geldt: op = op. Een dagkaart kost in het laagseizoen € 3,00. Met uitzondering van Strand Horst-Noord en Surfoever Hoge Bijssel. Hier kost een dagkaart het hele jaar door € 5,00.  

Leisurelands hoopt op een goed begin van het laagseizoen.

Kijk voor meer informatie op www.leisurelands.nl.  


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 september, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Start laagseizoen op Berendonck, Groene Heuvels, Mookerplas en Wylerbergmeer 

Reageren is niet toegestaan.