Vliegtuigmuseum R’Evolutie geopend op zaterdag 11 oktober

NIJMEGEN – Op zondag 11 oktober is het vliegtuigmuseum R’Evolutie weer open. Een uniek museum met de grootste en meeste veelzijdige collectie modelvliegtuigen in Nederland en is boeiend voor jong en oud. Maak een ontdekkingstocht door het museum en laat u verbazen over wat er mogelijk was, is en leek.

Van de Kitty Hawk waarmee de gebroeders Wright in 1903 het tijdperk van de luchtvaart inluidden tot de meest moderne Stealth-straaljager. Van beroemde vliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog, zoals Spitfire, Mustang, Messerschmitt en Dakota; tot voorbeelden van  onbekende maar ingenieuze ontwerpen. Ook de luchtlandingen van Market Garden zijn in het museum te beleven. 

Museum R’Evolutie is gevestigd aan de Griegstraat in Nijmegen (dit is aan de achterzijde van de  AH aan de Daalseweg) en is geopend op elke tweede zondag van de maand van 11.00 tot 16.00 uur.

Meer informatie via www.vliegtuigmuseumrevolutie.nl. U kunt ook bellen: 024-3600036.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 oktober, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Vliegtuigmuseum R’Evolutie geopend op zaterdag 11 oktober

Reageren is niet toegestaan.