Frans en Willem zoeken dit najaar de grens op in I Love de Achterhoek 

ARNHEM – In het tweede seizoen van I Love de Achterhoek worden rasechte Achterhoekers Frans Miggelbrink en Willem te Molder wederom uit hun comfortzone gehaald. Ze verlaten hun geliefde Achterhoek om op ontdekkingsreis te gaan in de rest van Gelderland. De grens over, de wijde wereld in! 

Ze kunnen zich bijna niet voorstellen dat het ergens anders beter, mooier en leuker is dan in hun fijne Achterhoek. Toch verleggen ze in dit tweede seizoen letterlijk hun grenzen. Ze zijn nieuwsgierig hoe het is gesteld met de rest van Gelderland. Wie wonen daar, waarom wonen ze daar en waar verdienen ze de kost mee? Zo gaan ze onder andere op pad met de nachtburgemeester van Nijmegen en krijgen ze op de Veluwe een lesje burlen van de Nederlands kampioen. 

Trotse Achterhoekers

Frans Miggelbrink en Willem te Molder zijn beiden trotse Achterhoekers. Frans is columnist en komiek en Willem is zanger en bassist van de band Boh Foi Toch. Vorig jaar scheurden de heren in een camperbusje door de Achterhoek en werden ze verrast in hun eigen regio. Dit jaar gaan ze de grenzen over en zoeken ze de rest van Gelderland op. 

I Love de Achterhoek is vanaf 13 oktober wekelijks om 17.20 uur te zien op TV Gelderland (daarna ieder uur herhaald). Online (terug)kijken is mogelijk via Uitzending Gemist.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 oktober, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Frans en Willem zoeken dit najaar de grens op in I Love de Achterhoek 

Reageren is niet toegestaan.