Toneel Mooi Uitzicht presenteert in coronajaar een speelfilm

BERG EN DAL – Dit jaar zou de tiende Grote Theatervoorstelling van Toneel Mooi Uitzicht, ‘CAMPING KLEURRIJK’ op 11 juni 2020 in première zijn gegaan. Maar corona gooide roet in het eten. De groep kon en mocht geen publiek uitnodigen op Kalorama. Dus het ging niet  door. Maar nu komt er een speelfilm! Toneel Mooi Uitzicht is een onderdeel van Kalorama Centrum voor doofblinden.

Een muzikale speelfilm door doofblinde acteurs

De plannen zijn meerdere keren aangepast want de groep wilde hoop houden op een mooie voorstellingsweek. Maar uiteindelijk, nadat op 14 oktober alle horeca weer dicht moest, heeft Toneel Mooi Uitzicht een drastisch besluit moeten nemen. Het werd te risicovol om dit jaar grote groepen publiek van buitenaf naar Kalorama te laten komen. De theatervoorstelling werd geannuleerd.

Maar deze theatergroep kenmerkt zich door creativiteit, dus er werd tóch een mooie oplossing gevonden. Er werd na de zomervakantie al geëxperimenteerd met een combinatie van live theaterscènes en filmbeelden. De plannen werden omgegooid en de theatervoorstelling werd volledig omgevormd naar een speelfilm.

De groep maakte voor u met veel plezier de speelfilm: ‘CAMPING KLEURRIJK’. Eigenlijk is de film precies hetzelfde verhaal als de theatervoorstelling zou zijn geweest, alleen wordt er dan niet live voor u toneelgespeeld.

Theatergroep Toneel Mooi Uitzicht

Toneel Mooi Uitzicht is een onderdeel van Kalorama Centrum voor doofblinden. Alle acteurs hebben moeite met horen en/of zien. Er is een grote groep spelers, begeleiders, een band, een decorgroep, catering én grimeurs. Deze theatergroep gaat niet uit van beperkingen, maar werkt vanuit talent! Van iedereen! Door samen te werken, worden met elkaar de spannendste verhalen gemaakt en gespeeld. Laat u zich verrassen door het unieke spel, interactie en de ongelooflijke prestatie van deze acteurs in deze bijzondere speelfilm!

Camping Kleurrijk 

De rollen, scènes en teksten uit de film ‘CAMPING KLEURRIJK’ zijn compleet zelf bedacht. Door middel van improvisaties is dit verhaal ontstaan. Samen met zeven muzikanten en vele begeleiders maken de 26 spelers van Toneel Mooi Uitzicht een onvergetelijke en zeer muzikale film. Wij hopen natuurlijk van harte dat u onze film wilt bestellen en bekijken!

De Film is te  bestellen vanaf 15 november

De kosten voor de film Camping Kleurrijk bedragen  € 7,50. U kunt de film bestellen door uw adres door te geven en een mailtje te sturen naar secretariaat@kalorama.nl.

U krijgt vervolgens een bevestiging en het rekeningnummer waarmee u al vast kunt betalen voor de DVD. Wij versturen vanaf 9 december 2020 de  films per post.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 oktober, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Toneel Mooi Uitzicht presenteert in coronajaar een speelfilm

Reageren is niet toegestaan.