Maak online kennis met De Winckelsteegh

NIJMEGEN – Kennismaken met De Winckelsteegh kan nu ook vanuit huis. Tijdens 4 Online Ontmoetingssessies stelt de Nijmeegse zorglocatie van Pluryn zich voor aan belangstellenden met een zorgdiploma. De Winckelsteegh gooit daarmee haar sollicitatieprocedure helemaal over een andere boeg. Reden? Het coronavirus. De eerste Online Ontmoetingssessie – in een reeks van 4 – is op donderdag 12 november.

Het programma van de digitale kennismaking duurt een kleine twee uur en is opgebouwd uit twee delen: Een begeleider, gedragswetenschapper en een leidinggevende van de locatie vertellen meer over de locatie, haar bewoners en de mogelijkheden op het terrein. Tussentijdse vragen kunnen via een chat gesteld worden. Na een korte pauze volgt een kort individueel gesprek, waarna – bij wederzijdse belangstelling – een vrijblijvende rondleiding en meeloopdienst op een groep wordt ingepland. Helemaal coronaproof natuurlijk!

Meer informatie en aanmelden

De Winckelsteegh is een woonzorglocatie voor mensen met ernstig meervoudige beperkingen (EMB) of een ernstig verstandelijke beperking met sterke gedragsproblemen (EVB+).

De locatie beschikt bovendien over drie woontorens in Hatert, waar ouderen met een beperking en geriatrische en somatische problematiek wonen en zorg krijgen. 

Kijk voor meer informatie over De Winckelsteegh, de Online Ontmoetingssessies én om je aan te melden voor één van de vier sessies op www.pluryn.nl/werkenbijdewinckelsteegh.  


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 oktober, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Maak online kennis met De Winckelsteegh

Reageren is niet toegestaan.