Berg en Dal breidt ondersteuning voor ondernemers uit

GROESBEEK – De gemeente Berg en Dal gaat vanaf 16 november een breder steunpakket aanbieden aan ondernemers die getroffen zijn door de coronacrisis. Hiermee wil de gemeente ondernemers helpen om zich voor te bereiden op de toekomst.

Het kan dan bijvoorbeeld gaan om hulp bij het aanpassen van een bedrijfsplan. Of hulp bij het oplossen van bedrijfsschulden. Maar er is ook hulp voor ondernemers die stoppen met hun bedrijf en zich willen omscholen of een baan in loondienst zoeken. Het brede steunpakket is in eerste instantie bedoeld voor ondernemers die nu nog gebruik maken van de Tozo.

De Tozo (Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers) is een financiële regeling voor ondernemers die door de coronacrisis minder inkomsten hebben. Met het brede steunpakket wil de gemeente zelfstandigen helpen bij al hun ideeën, plannen, zorgen en vragen. De gemeente neemt zelf contact op met iedereen die in aanmerking komt voor het brede steunpakket.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 november, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Berg en Dal breidt ondersteuning voor ondernemers uit

Reageren is niet toegestaan.