Nieuwe lichtmasten tussen Beuningen en Wijchen

REGIO – Provincie Gelderland vervangt de lichtmasten tussen Wijchen en Beuningen aankomend weekend. De werkzaamheden worden uitgevoerd op zaterdag 21 en zondag 22 november.

Beide dagen is de Schoenaker (N847 ) afgesloten voor verkeer tussen Wijchen en Beuningen. Fietsers en bromfietsers kunnen tijdens de werkzaamheden gebruik blijven maken van het fietspad. In de nachtelijke uren is de Schoenaker (N847) open voor verkeer.

Verouderde lichtmasten

De bestaande lichtmasten zijn verouderd en toe aan vervanging. De provincie start tussen de Woeziksestraat en de aansluiting met de A326. Als de lichtmasten op dit deel vervangen zijn komt het deel tussen de A326 en Bijsterhuizen. Als laatste worden de lichtmasten vervangen tussen Elsenpas en de aansluiting bij de A73.

De werkzaamheden vinden overdag plaats tussen 07.00 en 19.00 uur. Tijdens de werkzaamheden blijven aanwonenden en bedrijven bereikbaar. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A326 en de A73. Provincie Gelderland voert de werkzaamheden in het weekend uit om de hinder te beperken. In het weekend rijdt er minder verkeer over de Schoenaker (N847).


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 november, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe lichtmasten tussen Beuningen en Wijchen

Reageren is niet toegestaan.