Regiokoor Tamtam jarig

Afgelopen 6 januari was het precies één jaar geleden, dat Regiokoor Tamtam is opgericht. Dat daar grote behoefte aan was, bleek wel uit het enorme aantal aanmeldingen van mensen, die erg graag willen zingen. In het eerste jaar van ons bestaan hebben we twee totaal verschillende programma’s ingestudeerd, één voor juni en één voor de kerstconcerten afgelopen december.

Wegens corona moesten de reeds uitverkochte concerten helaas worden afgelast. Deze schuiven gewoon door naar dit jaar. Bij gelegenheid van het eenjarig bestaan is er ook een mooi koor-logo gemaakt (zie plaatje) door Brigitte Hopman; daar zijn we erg blij mee. Op dit moment is het koor bezig met het instuderen van een mooi en zeer afwisselend repertoire, van een bewerking van de beroemde “Mondschein-sonate”
van Beethoven tot “Shallow”, van popsongs tot Pavarotti. Hopelijk mogen we dit in mei en juni uitvoeren.

Omdat Tamtam nog niet live mag repeteren, doen we dat online via Zoom. Dan kunnen we alle partijen mooi aanleren en zien we elkaar toch wekelijks. Bij Tamtam wordt gewerkt met oefenbestanden, zodat ieder koorlid thuis kan zijn partij kan oefenen met behulp van geluidsbestanden, die op Dropbox staan. Je hoeft dus echt geen noten te kunnen lezen om mee te kunnen doen. Normaalgesproken repeteert Tamtam iedere maandagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in Basisschool Adelbrecht-Windekind aan de Cranenburgsestraat 112 in Groesbeek, maar nu dus tijdelijk niet. 

Daarom is het nu niet het meest geschikte moment voor nieuwe leden om zich aan te melden; het is duidelijk, dat iedereen weer staat te springen om weer samen te kunnen zingen, maar aanmelden kan beter, wanneer de strenge maatregelen weer voorbij zijn. Wilde u altijd al bij een koor zingen, of wilt u meer informatie hierover, neem dan gerust contact op met de dirigent, Eugène Ceulemans via regiokoortamtam@xs4all.nl


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 januari, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Regiokoor Tamtam jarig

Reageren is niet toegestaan.