Vrijwilligerswerk Berg en Dal

GROESBEEK – Het Vrijwilligerssteunpunt verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiële vrijwilligers aan organisaties.

Een enthousiast groepje van 4 vrijwilligers onderhoudt elke week het terrein van het kerkhof in Beek en werkt aan projecten zoals werk aan de kapel, het bouwen van een namenmuur en een klokkenstoel. Ben jij degene die 1 keer per week 2 tot 4 uur kan meehelpen? Contactpersoon is Hans van den Bosch, tel. 06 24981776, rkkerkhofbeek@gmail.com.

Mantelzorg Berg en Dal houdt zich bezig met het ondersteunen van mensen die mantelzorg geven aan naasten, buren of vrienden en kennissen. Voor administratieve taken zoals het bijhouden van het bestand, verzenden van nieuwsbrieven en het verwerken van gegevens zoeken ze vrijwilligers. Ben jij handig met de computer? Contactpersoon is Hanneke Klievink, tel. 06 13198559, info@mantelzorgbergendal.nl.

Geïnspireerd geraakt? Kijk voor de vele mogelijkheden op www.geldersehanden.nl/bergendal. Staat er geen geschikte vacature voor je bij dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Contactpersoon is Anke Jacobs vspbergendal@fortewelzijn.nl, tel: 06 12867574.

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 februari, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Vrijwilligerswerk Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.