Help mee bij Peutercafé Leuth

Ben je goed in de omgang met kleine peuters en lijkt het je leuk om het Peutercafé mee te organiseren? Dan is Forte Welzijn op zoek naar jou! Peutercafé Leuth is ongeveer tien keer per jaar op de maandagochtend en twee keer per jaar wordt er een plan gemaakt en leuke thema’s bedacht. Zodra de coronamaatregelen het toelaten, wordt er weer gestart.

Al sinds 2019 organiseert Forte elke maand het Peutercafé in het Kulturhus in Leuth. Mama, papa, oma of opa kunnen samen met hun peuter op maandagochtend van 10:00 tot 11:30 uur komen. Onder het genot van een kopje koffie/thee kunnen ouders terwijl de peuters gezellig met elkaar aan het spelen zijn, praten met elkaar. Naast praten is er steeds een thema zoals een voorleesochtend of samen muziek maken. Of de wijkagent die vertelt over zijn werk en zijn politieauto laat zien.

Lijkt jou het leuk om te helpen of wil je meer weten? Neem dan even contact op met Jesse Jansen, opbouwwerker bij Forte, 06-82612612 of jesse.jansen@fortewelzijn.nl.

Meer informatie over Forte is te vinden op www.fortewelzijn.nl.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 april, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Help mee bij Peutercafé Leuth

Reageren is niet toegestaan.