“Roots21” nieuwe muziekband uit Groesbeek

Roots21 is een nieuwe band uit Groesbeek en is begin 2021 opgericht en ontstaan uit diverse corona jam sessies. De muziekstijl kan het best getypeerd worden als akoestisch samenspel met meerstemmige zang, variërend van Country, Blue Grass, Pop, Iers en alles wat daar tussenin zit.

 Roots21 grijpt terug naar de oorsprong waar muziek voor bedoeld is. 

In eenvoud en puurheid genieten van akoestische instrumenten zoals o.a. gitaar, ukelele, mondharmonica gecombineerd met meerstemmige samenzang.  Voor meer informatie kijk op onze facebook pagina: 

https://www.facebook.com/roots21.music

Roots21 bestaat uit Niek Hermsen en Gino Voeten. Niek Hermsen is al jaren lang frontman van de Ierse folkband “The ipaddies” en heeft onder zijn pseudoniem “Nick McHenson” diverse solo producties uitgebracht.

Gino Voeten is naast zijn dagelijkse werk als muziekbegeleider, zanger/gitarist van het Ierse duo de Dublin Moles en heeft recentelijk onder de naam Gino Feet zijn eerste singles gereleased op de diverse streamingplatforms waaronder Spotify. 

Roots21 hoopt op een snelle opheffing van de corona maatregelen zodat zij binnenkort hun eerste optredens kunnen geven.

Om de plaatselijke horeca, die zo zwaar te lijden hebben onder de huidige omstandigheden een beetje te ondersteunen, biedt Roots21 een aantal gratis optredens aan. Horeca ondernemingen die hiervoor interesse hebben kunnen hiervoor contact opnemen met onderstaande contact personen.

Niek Hermsen, ndhermsen@gmail.com, Tel: 06 30916280 
Gino Voeten, ginomusicproductions@gmail.com, Tel: 06 21961183


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 april, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor “Roots21” nieuwe muziekband uit Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.