Jeroen en Yvette uit Groesbeek verrast met 100.000 euro van BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Jeroen en Yvette uit Groesbeek. Zij hebben in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. De winnaars werden onlangs verrast met het goede nieuws.

Jeroen en Yvette zijn compleet overdonderd: “Dit zagen we niet aankomen! We willen graag met de kinderen op vakantie als het weer kan.” Jeroen heeft nog een grote wens: “Ik zou graag een Amerikaanse oldtimer willen.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij

De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen 781.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2020 een bedrag van 84,3 miljoen euro verdelen onder 63 culturele organisaties. 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 april, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Jeroen en Yvette uit Groesbeek verrast met 100.000 euro van BankGiro Loterij

Reageren is niet toegestaan.