Laat je verwonderen door een Bosbad in de prachtige bossen van Berg en Dal 

Ron Hoenderboom van Naar Buiten Natuurbeleving organiseert op zaterdag 12 juni tussen 13.00 en 16.00 uur de workshop Bosbaden. Een passende benaming wat staat voor opgaan in, en je letterlijk onderdompelen en verbinden met de natuur via al je zintuigen. Tijdens deze middag in het mooie stille Nederreichswald gaan we de natuur al wandelend ervaren en verkennen met ons hele lijf en al onze zintuigen. We dompelen intuïtief onder, laten ons verwonderen en verrassen door alles wat de natuur ons daar al voelend, luisterend proevend en ruikend bied. We gaan vertragen in de stilte van het moment.

Maar ook vooral genieten, oefenen en spelen met alles wat we op ons op ons pad tegenkomen. Loslaten en weer opladen. In de huidige samenleving zijn we vaak ons oorspronkelijke contact met de natuur verloren en zoveel meer op ons verstand gaan leunen. Daarom is het met aandacht tijd doorbrengen in de natuur en er contact meemaken zo waardevol en helpend, het werkt stress verlagend en is goed voor ons immuunsysteem en kunnen we juist nu zo goed gebruiken. En dit alles in een prachtig glooiend heuvellandschap met een rijkdom aan oude bomen. Wil je meer weten over de inhoud, kosten of je opgeven dat kan via naarbuitennatuurbeleving@outlook.com , telefoon 06-10180321 (Ron Hoenderboom) of neem een kijkje op de site www.naarbuitennatuuurbeleving.com Uit respect voor de kwetsbare natuur gaan we niet in een grote groep op pad .

In de maanden juni en juli staan er vele prachtige activiteiten op de agenda, waaronder de familie struin en belevingstocht in de Millingerwaard en de krachtplekkenavondtocht op de Duivelsberg in Berg en Dal.

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 mei, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Laat je verwonderen door een Bosbad in de prachtige bossen van Berg en Dal 

Reageren is niet toegestaan.